ARPN Meeting

Uitnodiging Netwerkbijeenkomst

Beste leden van de ARPN,

We zijn enthousiast om jullie te kunnen vertellen dat de MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam) samen met ABN AMRO een netwerkevenement zal organiseren. ARPN, NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency), Young Expat Services en alle Expat Centra (zie hieronder) zijn gevraagd om deel te nemen en presentaties te geven.

Wij als ARPN zullen van deze gelegenheid gebruik maken om iets te vertellen over Relocation en Internationale Arbeidsmobiliteit en wat er nog meer speelt voor/bij werkgevers.

De volgende partijen zullen vertegenwoordigd zijn en iets presenteren.

Dit evenement is bedoeld om zoveel mogelijk partijen uit de Relocation/Expat Branche bij elkaar te brengen, om elkaar beter te leren kennen/te vinden en om van elkaar te leren. Alle full members van de ARPN zijn dus uitgenodigd. Een leuke bijkomstigheid is dat jullie relocation consultants tevens op dit event welkom zijn. Als directe contactpersonen van veel van de deelnemers krijgen zij op deze manier ook meer achtergrondinformatie en nieuws van de verschillende partijen.

Datum             21 November 2019

Programma

13:30 inloop

14:00 start programma

16:00 borrel

17:00 afsluiten

Locatie            Koningskade 30, 2596AA Den Haag

RSVP Graag horen we van je vóór 21 oktober a.s. met naam en mailadres op info@arpn-relocation.org. Deelname is kosteloos!

Het wordt een zeer interessant en informatief event waar je bij moet zijn. Tot spoedig!

Namens het Bestuur,
Petra Hasselbach | Chair

 

Hierbij het downloadbare Programma 21 november Network Event Den Haag dat je kunt te versturen aan de consultants die je hebt opgegeven. Zonder hun naam op de lijst kunnen zij vanwege veiligheidsredenen helaas niet toegelaten worden. Vergeet dus niet hun namen op te geven aan Leonie Arnold van ABN AMRO.

Share this post