Meeting ARPN

Face-to-Face meeting November 4, 2021

Beste leden,

Misschien ben je nog aan het genieten van een welverdiende vakantie in binnen- of buitenland, misschien gewoon aan het werk achter je bureau thuis of elders. We kunnen weer voorzichtig vooruit kijken en plannen maken om elkaar eindelijk weer “live” te ontmoeten. De relocation business trekt weer aan dus hopelijk gaan we een mooie herfst tegemoet.

UPDATE

  • Herinnering: de volgende ARPN face-to-face event vindt plaats op donderdag 4 november 2021 in de middag. We zijn momenteel bezig met de invulling van het programma en de gastsprekers. Locatie is Corendon Village in Hoofddorp; details volgen.
  • IND feedback: op 15 juni hebben wij de full members een “MailChimp” gestuurd met de vraag om feedback over de IND; hier hebben wij weinig reacties op gekregen. Mocht je jouw ervaring alsnog willen delen, graag! Alle feedback is welkom want wij hebben binnenkort een (virtuele) meeting met de IND om de samenwerking tussen de IND en de relocationbedrijven te bespreken.
  • IN Amsterdam: op 27 mei hebben wij een virtuele meeting gehad met IN Amsterdam om even bij te praten. De volgende onderwerpen kwamen aan bod: migratiemotor metropoolregio Amsterdam, ICAP Housing Survey, ICAP Corona survey, ontwikkelen van IN spouses programma en rapport PWC over invloed van Covid-19 op Global Mobility

NIEUW BESTUUR voor ARPN 2022

Nu wij inmiddels bijna zo’n 5 jaar hebben vormgeven aan de ARPN wordt het tijd om anderen de kans te geven in het zadel te zitten en het estafettestokje door te geven. We zijn op zoek naar een volledig nieuw bestuur dat de APRN zal gaan leiden vanaf maart 2022 (volgende face-to-face meeting).

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester

Voor meer informatie over de verschillende functies, kun je contact met een van ons opnemen. Heb je interesse, laat het ons weten!

Wij wensen jullie een fijne zomer en hopen jullie in november in goede gezondheid te zien bij de volgende face-to-face meeting met interessante onderwerpen, gevolgd door een gezellige netwerkborrel!

Hartelijke groet,

ARPN Bestuur
Petra, Esmee, Cris

Share this post